Arana Business

Jouw onderneming in korte tijd klaar voor The next level?

  • Wil je jouw onderneming verder laten groeien maar je weet niet hoe?
  • Heb je het idee dat je meer uit je onderneming kan halen dan dat je nu doet?
  • Blijft je onderneming ongewild op hetzelfde niveau hangen?

Kortom: ben jij klaar voor de volgende stap en wil je dat jouw onderneming dat ook is?
Heb binnen een paar dagen de juiste kennis en tools in huis om dit te realiseren!

Hoe gaan we te werk

Na het helder krijgen van de vraagstelling vanuit je bedrijf, zal Arana Business een op maat gemaakt programma van enkele dagen ontwikkelen, waarin je met experts in gesprek gaat. Doel is kennis en kunde op specifieke vakgebieden inzetten als expertiseplatform, om duidelijk te krijgen wat jou onderneming nodig heeft om te groeien.

Alle bevindingen worden gebundeld in een adviesrapport en er wordt een concreet plan van aanpak opgesteld. Aansluitend volgen een aantal korte coachingssessies zodat je jouw doelstellingen kunt realiseren en jouw onderneming naar het volgende niveau gaat tillen.

Wie is ARANA BUSINESS 

Arana is een jong bedrijf, opgezet door Marline Steenmetz, met veel ervaring in het samenstellen van bedrijfsgerelateerde programma’s die zijn toegespitst op de hulpvraag van klanten. Daarbij staat kwaliteit hoog in het vaandel en is een goed resultaat het uitgangspunt.

“Door gebruik van onze inzichten bij ondermeer het scherp formuleren van de hulpvraag, onze advieservaring en de kracht van een netwerk van experts, kunnen wij onze klanten de juiste inzichten en tools geven. We leveren specifieke kennis op diverse vakgebieden en gebruiken deze als basis om concreet advies te geven. Succes is verzekerd.”