Wilt u omzet en klantengroei in 2021?

Maar hoe kom ik aan nieuwe klanten? Dat is steeds weer een hele opgave.

Herkent u de volgende situaties?

Zelf telefonisch acquireren en netwerken gaat u niet goed af, het is gewoon lastig en moeilijk om goede afspraken te krijgen. Eigenlijk heeft u daar ook geen tijd voor en het uitbesteden voor het maken van kwalitatieve afspraken door telemarketing, is een kostbare grap.

Daarnaast kunt u wel vrij dure leads kopen via uiteenlopende websites, in de volksmond affiliate marketing genaamd, echter dan gaat het altijd om de prijs en u heeft vaak minimaal 3-4 andere aanbieders voor dezelfde klant en wanneer u niet snel genoeg bent, vist u achter het net.

Second Sales Opinion geeft al jarenlang commerciële- en verkoop trainingen aan het bedrijfsleven en met name in het MKB komt u bovenstaande problematiek heel vaak tegen. Second Sales Opinion heeft daarom als totale ontzorging een uniek concept ontwikkeld om u definitief te ondersteunen middels het verkrijgen van kwalitatieve afspraken binnen de doelgroep die u zoekt.

Uniek Concept No cure no pay (Business to Business)

  • De telemarketeers van Second Sales Opinion maken kwalitatieve afspraken voor u binnen de doelgroepen die u als klant wilt hebben. U betaald alleen per afspraak, dus geen uurtje factuurtje maar pas betalen wanneer de prestatie is geleverd;
  • Een kwalitatieve afspraak betekent: er is serieuze behoefte aan uw product of dienst en de beslisser heeft tijd vrij gemaakt in zijn agenda, u bent de enige die op afspraak komt;
  • Second Sales Opinion gaat u of uw medewerkers trainen hoe deze afspraken omgezet gaan worden in nieuwe klanten;
  • Perfecte begeleiding en coaching van het hele proces, dus ook evaluatie van uw verkoopgesprekken en uw vragen hierover.

De 1-daagse training is op uw markt en bedrijf gericht. Wat wordt er behandeld?

  • De stappen van het verkoopgesprek, het opstellen van een scherpe propositie van uw product en/of dienst, het bepalen van uw ideale klant en waar die zich bevindt, het samenstellen van een database, waaruit gebeld gaat worden door onze telemarketeers, het maken van een uitstekende brief die voorafgaand aan het bellen verstuurd gaat worden en de belsessies worden samen met u ingepland.

Deze unieke individuele 1-daagse training met opvolging kent ook een unieke prijsstelling.
Het hele pakket kost slechts € 589,– exclusief BTW, voor het hele pakket inclusief de lunch.

Individueel dus alleen uw bedrijf staat centraal. U bepaalt of u alleen komt of met uw partner en/of personeel
(max 3 deelnemers).

Het tarief van telemarketingafspraken op basis van no cure no pay is natuurlijk afhankelijk van uw dienst en/of product, echter deze kosten gaan u zeker meevallen. Eén ding is zeker, met dit totaalconcept werkt u zeer professioneel, gericht en met volledige ondersteuning aan het werven van nieuwe klanten.

U loopt totaal geen risico, immers wij werken op basis van no cure no pay!

Interesse? Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, neem contact op.