Cooks

COOKS is communicatiespecialist in het totale commerciële veld. Voor marketeers, trade marketeers, verkoopdirecteuren en commercieel directeuren ontwikkelen wij strategieën en concepten die gericht zijn op het realiseren van het beste commerciële resultaat, op korte en lange termijn.

Om dit te realiseren geloven wij dat Marketing en Sales moeten opereren als één team.
Marketing zorgt voor de commerciële basis door het creëren van sterke merken, impactvolle campagnes en onderscheidende proposities. Sales vertaalt deze proposities naar klantspecifieke voordelen en brengt deze overtuigend voor het voetlicht.

Voor klanten die hier ook in geloven ontwikkelt COOKS communicatie waarin het ‘waarom voor de klant’ centraal staat. Want content is king, maar relevantie regeert!

COOKS heeft veel ervaring met opdrachtgevers uit ondermeer de volgende branches:
– Food & Beverage
– Retail
– Zorg (verzekeringen, gezondheid, ziekenhuizen)
– Bouw en bouwgerelateerde producten (B2B & B2C)

COOKS heeft haar dienstverlening ondergebracht in een aantal verschillende divisies, die geïntegreerd en onafhankelijk van elkaar kunnen worden ingeschakeld.

COOKS consulting
Advies en consulting met betrekking tot ‘Rol van Sales’, verkooptactieken, sales- en tradestories en uniforme salesaanpak op basis van klantrelevantie.

COOKS conversion
Uitwerking van de salesaanpak naar alle mogelijke ondersteunende communicatieprogramma’s en –middelen.

COOKS concepting
Ontwikkeling van doordachte proposities en onderscheidende creatieve concepten voor merken en bedrijven.

COOKS communication
Uitwerking van creatieve concepten naar geïntegreerde marketingcommunicatie campagnes, zowel online als offline.

COOKS connecting
Verbinding van alle medewerkers om betrokkenheid en enthousiasme te realiseren voor de commerciële activiteiten van een organisatie.

www.cookscrossover.com