DATA-collectief

Het DATA-collectief; goud voor uw sales- en marketingstrategie.
Het DATA-collectief is de grootste gedeelde bedrijfsdatabase van Nederland en wordt gevoed door informatie vanuit de Kamer van Koophandel, het Faillissementsregister en de deelnemende organisaties. De gegevens van ruim 2,7 miljoen bedrijven, stichtingen en verenigingen en hun 3,6 miljoen bijbehorende contactpersonen zijn er in opgenomen. Het DATA-collectief screent de gegevens continu op actualiteit en werkt ze bij waar nodig.
Samen werken aan de mooiste, actuele database van Nederland!

DATA-collectief werkt samen met u en andere gebruikers aan de meest actuele database van Nederland. Via ‘Mijn DATA-collectief’ – de online omgeving waar u toegang heeft tot al uw adressen en contactpersonen – delen onze gebruikers nieuwe informatie en dragen zo bij aan de beste database. U updatet zelf ook informatie. En dat doet u niet voor niets. U ontvangt hier namelijk credits voor die u weer kunt besteden aan het aanschaffen van nieuwe adressen. Dubbel zo effectief dus en goud voor uw sales- en marketingstrategie.

Verhoog uw rendement

Uiteraard past en vult ook DATA-collectief zelf de database voortdurend aan. Op basis van informatie vanuit de Kamer van Koophandel, het Faillissementsregister en de deelnemende organisaties vinden er tussen de 450.000 en 550.000 mutaties per maand plaats. Een perfecte ingang voor het verhogen van uw rendement.

Uw voordeel

Al uw ‘visitekaartjes’ digitaal, zou dat niet fantastisch zijn? Verhoog direct uw marktwaarde en profiteer van de vele voordelen die DATA-collectief u biedt. Voor de kosten hoeft u het niet te laten: u verdient ze dubbel en dwars terug.