Training verkoopgesprek 7 stappen

Een 2-daagse intensieve verkooptraining waarin alle stappen van het verkoopgesprek uitvoerig behandeld, uitgelegd en ingetraind worden. Het bijzondere van deze training is de continu koppeling van het ingetrainde naar uw Bedrijf, Product, uw Dienst, uw USP’s, uw Propositie en uw Marktbewerking. Dus de echte praktijk in combinatie met onze expertise.
De verkopers leren het belang van een goede voorbereiding, heldere introductie, op welke wijze behoeftes van een klant volledig geïnventariseerd kunnen worden. De koppeling van behoeftes naar produkt en dienstuitleg en verkoop. Hoe bezwaren behandeld en getackeld kunnen worden en natuurlijk het afsluiten en vragen om de order. Aan het eind van de training beschikt u tevens over een door uw eigen medewerkers ontwikkeld sellogram.

Voor wie is deze training bedoeld?

Deze training is uitstekend geschikt voor verkopers, verkoopbinnendienst- medewerkers en verkoopleiders. Ook voor ervaren verkopers is deze training zeer geschikt om te kunnen spiegelen en nieuwe indrukken, technieken en motivatie op te doen.

Wat gaat er geleerd worden?

  • Inzage en beheersing van de stappen van het verkoopgesprek
  • Volledig inventariseren behoeftes van de klant
  • Behoeftes klant koppelen naar uw produkt of dienst en naar voordeel klant
  • Zelfreflectie, waar sta jij en waar wil jij naar toe
  • Ontwikkelen van het perfecte sellogram voor jullie bedrijf.

De opzet van de training:

Inhouse en klassikaal, minimaal 3 deelnemers, 2 dagen. Er wordt gebruik gemaakt van door ons ontwikkeld materiaal, rollenspellen en groepsopdrachten.

Wat zijn de kosten?

Training verkoopgesprek 7-stappen: € 239,- per persoon per dag

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, neem contact op.