Trainingen

Wij beschikken over een breed scala aan trainingen. Volledig vertaald naar uw organisatie en uw markt. Dus maatwerk. Dit maakt onze trainingen uniek. De deelnemers gaan na de training naar huis met meer bagage, om uw organisatie nog beter te kunnen vertegenwoordigen. Het is bijzonder zinvol om uw verkoopleiding en management deze trainingen te laten volgen. Als extra leren wij uw managers hoe zij deze training kunnen overbrengen door coaching.

Interimmanagement

Er zijn vele situaties denkbaar waarom u behoefte heeft aan tijdelijke versterking, die dankzij de ervaring en expertise ook een directe versterking is binnen uw organisatie. U kunt ons dus ook benaderen voor interimmanagement. Of het nu gaat om tijdelijk de verkooporganisatie te leiden als vervanging voor de verkoopleider of het tijdelijk vervangen van de commercieel-, marketingdirecteur of manager, het is allemaal mogelijk.

Aanbestedingen winnen

De training Aanbestedingen winnen vindt in twee delen plaats. De locatie is inhouse en uw team wordt begeleid door een verkoop-, een marketingspecialist en een ervaren bidmanager, zodat alle facetten van aanbestedingen ingetraind worden. U ontvangt na de training een rapportage over de bevindingen en aanbevelingen voor de toekomst. Als extra service bieden wij u aan de eerstvolgende aanbestedingsofferte op kwaliteit, creativiteit en strategie te begeleiden.

Train de trainer

Wij trainen de verkopers in het verkoopgesprek en de verkoopleiders trainen wij zowel in het verkoopgesprek als in train-de-trainer module. Uw verkoopleiders zijn coach geworden en trainen, coachen en begeleiden dagelijkse op basis van kwaliteit, creativiteit en activiteit. Met als gevolg méér resultaat.

Op deze manier bent u ook verzekerd van een goede opvolging en u gaat hier ook wekelijks, aan de hand van rapportages, door uw verkoopleiding geïnformeerd worden. Maatwerk, waarbij voor alle trainingen het tarief bijzonder scherp is. De trainingsdata worden in overleg vastgesteld zodat dit de voortgang van uw organisatie niet belemmert.

Telesales en Telemarketing

Indien u er aan denkt om binnen uw organisatie met Telesales verkoop te laten plaatsvinden of telemarketing afspraken te gaan genereren voor uw verkooporganisatie, bieden wij u de juiste telemarketing training. Natuurlijk bieden wij deze training ook aan wanneer u al over zo’n afdeling beschikt. Telesales en Telemarketing is een apart vak en méér dan ooit is het van belang om uw callcenter of verkoopbinnendienstmedewerkers hierop te trainen.

Algemene informatie en kosten verkooptrainingen

De trainingen vinden op uw locatie plaats. Dit heeft als voordeel dat dit geen reistijd en kosten met zich meebrengt. Alle trainingen starten om 09.00 uur en eindigen om 16.00 uur, de lunchpauze is van 12.30 uur tot 13.30 uur.

De kosten van de training vindt u bij de desbetreffende training.

Trainingsduur:
aanbestedingen 8 dagen – train-de-trainer 4 dagen – verkoopgesprek 2 dagen – telesales- en telemarketing 1 dag.