In ben zeer tevreden. De originele insteek van de cursus, met de persoonlijke touch zijn zeker een aanbeveling waard vertelt Sandra Gouweleeuw. Zij is eigenaresse van drie web shops. Twee richten zich op geschikte voedingsmiddelen voor een koolhydraatarm dieet. Reuze interessant om te bezoeken. Ga naar de website van dieetland of naar die van de lowcarbclub om hier meer over te lezen. De andere webshop richt zich op het bestellen van intcartridges tegen zeer scherpe prijzen. Deze is te vinden onder de naam inktdruppel.

Ook Danielle Schilp van Business Compleet, een bedrijf dat zich richt op netwerken en vooral gebruik maakt van Social Media, ging tevreden naar huis. Zij vond het een fijne en leerzame training en vanwege de gemoedelijke sfeer voelde zij zich echt op haar gemak. Er was mogelijkheid om met elkaar in gesprek te gaan over diverse onderwerpen. Ik ben echt met eyeopeners naar huis gegaan aldus Danielle.

Ik heb een super inspirerende en leerzame dag gehad. De kleine groep van 4 deelnemers was top en erg divers. Ook door deze diversiteit weer veel nieuwe inzichten gekregen. Geweldig dat jullie ons na de cursus ook nog kunnen ondersteunen. Dat was de ervaring van Johannes de Vries van Vriesfin Administratie uit Almere.

Fijn te horen dat iedereen weer tevreden was, want daar gaat het ons om.