20 mei j.l. heeft er wederom een training van Second Sales Opinion plaatsgevonden. Enkele cursisten aan het woord:

Alfred Roelofs van Roelofs Consultancy vond de dag soms direct en confronterend maar zonder dat het ongemakkelijk werd. De oprechtheid en de interesse van Ed en René tijdens het doorvragen sprak hem erg aan. Juist daardoor blijven de leermomenten goed ‘kleven’ en dat maakt de training waardevol! Alfred heeft René en Ed ervaren als twee door de wol geverfde marketing en sales mensen met een zee aan informatie die heel duidelijk de verkoopvalkuilen, de do en don’ts duidelijk kunnen maken. Een dag met Ed en René brengt je meerdere stappen vooruit in verkoopland.

Oscar Kuijer, (20-jaar) is onlangs accountmanager geworden bij Bosch ICT Solutions uit Nijverdal en wilde de training bijwonen omdat hij aan het begin staat van zijn (verkoop) carrière. Ook hij heeft volgens zijn zeggen veel geleerd en gaat dit in de praktijk toepassen.

Peter van de Star van Cijfermeester Amersfoort kreeg de indruk dat de onderwerpen een compleet beeld van de aspecten in het verkoopproces weergeven. Een compleet verhaal. Eerlijk gezegd wordt er wel erg veel informatie gegeven. Hij stelt voor om een terugkomdag te organiseren. Dus eigenlijk: het geleerde in de 1e training kunnen toepassen als praktisch bruikbare instrumenten op de terugkomdag. Een goed advies. Tenslotte besluit hij: “ik weet weer wat de mogelijkheden zijn om nieuwe klanten te vinden, te scoren en te behouden”. Ik ben lekker gemotiveerd om weer aan de slag te gaan met new business.