De ZZP-training van 2 mei die plaatsvond in Almere is door de aanwezigen positief ontvangen. Harpert de Jongh van Cijfermeester Almere zegt: “Ik vind de training waardevol voor een ieder die zijn verkoop techniek en het binnenhalen van opdrachten wil verbeteren”. Vooral het interactieve, ruimte voor discussie en vooral de opdrachten en het daarna bespreken van de opdrachten en de verbeter punten.

Regina van Amson heeft ook de ZZP training “De weg naar nieuwe klanten” met zeer veel plezier bijgewoond. René Jansen en zijn medevennoot Ed Wessels, heb ik ervaren als ondernemers die met passie en geduld hun jarenlange ervaring op het gebied van marketing en sales weten over te brengen, aldus Regina van Amson. Op dit moment is haar bedrijf “Difference4you” enorm in beweging. Voor haar was deze dag een bevestiging dat ze op een positieve manier als mens en ondernemer meebeweegt in dit proces.

Wat ze vooral zo fijn vond aan de training was de laagdrempeligheid. Ze zei: “Ed en René stelden zich kwetsbaar op door over hun eigen leermomenten te vertellen, o.a. “het gehakkel met hun salespitch”, maar juist door deze openheid kregen wij de mogelijkheid te leren hoe het anders kon”. Wat ze vooral prettig vond is dat Second Sales Opinion zich heeft gehouden aan wat zij beloofd hadden en dat René aan het eind van een lange dag toch nog ruim de tijd genomen heeft om haar apart extra tips te geven m.b.t. het optimaliseren van haar website.